Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV terug in Veendam

Door op maandag, 25 juni, 2012 - 15:25

VVV - Sinds 1 juni jl. is de gemeente Veendam weer voorzien van een VVV. Een VVV Agentschap  gevestigd in de museumwinkel van het Veenkoloniaal Museum op het Museumplein 5 in Veendam. Inwoners en toeristen kunnen tijdens de openingstijden van het museum bij het agentschap terecht voor diverse bonnen, routes, souvenirs en toeristische vragen. Een officiële opening volgt wanneer de museumwinkel is voorzien van een agentschapsmeubel en website.

VVV Agentschap
Het Veenkoloniaal Museum heeft samen met de gemeente Veendam de stap gemaakt om een VVV Agentschap aan te gaan. Een agentschap waarbij de nadruk ligt op de promotie van Veendam en omgeving.

Het agentschap werkt volgens het shop-in-shop principe waarbij het onderdeel uitmaakt van de reeds bestaande museumwinkel van het Veenkoloniaal Museum. Bij een agentschap is een gedeeltelijk VVV assortiment aanwezig. Waaronder de Groninger FALK fietsknooppuntroutekaart en de bijbehorende fietsknooppunter waarop routes kunnen worden uitgestippeld.

Samenwerking VVV en Toeristisch Veendam
De VVV Veendam gaat in de komende periode actief ondernemers in Veendam benaderen om arrangementen samen te stellen. Daarnaast stelt de VVV de ondernemers uit Veendam en omgeving in de gelegenheid om folder- en promotiemateriaal in de VVV-shop neer te leggen.

Welkom in Veendam, hart van de Veenkoloniën
VVV wil als hét centrale aanspreekpunt voor toerisme en marketing fungeren in de Veenkoloniën. Zowel voor inwoners, toeristen als ondernemers. Om deze missie kracht bij te zetten heeft zij gekozen voor de slogan ‘Veendam, hart van de Veenkoloniën'.