Overslaan en naar de inhoud gaan

Berenkopjes op gevel Kinderopvang Meander

Door op vrijdag, 22 juni, 2012 - 12:33

KINDEROPVANG - Vanaf nu begroeten drie berenkopjes de kinderen die naar Kinderopvang Meander aan de Somerlustweg 54A in Veendam gaan. De berenkopjes maken onderdeel uit van het logo van Kinderopvang Meander en zijn in de muur gevreesd en blauw ingevoegd.

Voeg-, metsel- en onderhoudsbedrijf Roblo uit Zuidbroek heeft bij de kinderopvanglocaties Zuidenveld en Somerlustweg in Veendam de gevels gezandstraald en opnieuw ingevoegd. De gebouwen zien er nu weer fris uit. Roblo heeft als cadeau bij de Somerlustweg de berenkopjes in de gevel gevreesd. De kinderen van de kinderopvang zijn er erg trots op!

Kinderopvang Meander vangt kinderen op vijf verschillende locaties in Veendam op, zowel 0 tot 4-jarigen, als kinderen in de basisschoolleeftijd. De opvang is op werkdagen, gedurende 51 weken per jaar, van 07.00 uur tot 18.00 uur geopend. De BSO is ook tijdens schoolvakanties geopend en organiseert dan extra leuke (sport)activiteiten.

Voor meer informatie of het aanvragen van een informatiepakket over de Kinderopvang zijn wij te bereiken: telefonisch (0598) 667997, per e-mail kinderopvang@zgmeander.nl of kijk op www.kinderopvangmeander.nl