Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van de Regio 2012:Duurzame Dorpen

Door op donderdag, 21 juni, 2012 - 20:09

DAG van de REGIO - Op 6 en 7 oktober wordt voor de 9e keer de Dag van de Regio gehouden. Het doel van de Dag is de lokale bevolking kennis te laten maken met alles wat de eigen regio te bieden heeft. Ook toeristen ontdekken dankzij de Dag van de Regio de kwaliteiten van de streek.

Dag van de Regio 2012: Duurzame Dorpen
Het thema van 2012 is ‘Duurzame Dorpen'. In een tijd waarin het platteland vooral wordt gezien als krimpgebied willen wij de aantrekkelijkheid van de dorpen laten zien. En daar hebben we u bij nodig! Bedenk een spannende en originele activiteit, enthousiasmeer anderen om mee te doen en promoot de Dag van de Regio. Met z'n allen laten we Groningen bruisen!

Ons advies is om in uw omgeving op zoek te gaan naar (potentiële) deelnemers met wie u een gezamenlijke activiteit kunt organiseren, zoals een fietsroute of puzzeltocht langs meerdere deelnemers. Wilt u meedoen met uw dorp of regio? Kijk op www.dagvanderegio.nl voor meer informatie, plan een bijeenkomst met uw dorpsgenoten en kom samen in actie. Inschrijvingen die vóór 15 juli binnen zijn worden meegenomen in de provinciale folder.

Heeft u een idee en wilt u er graag eens over van gedachten wisselen? Neemt u dan contact op met de projectleider van de Dag van de Regio, Onderzoeksbureau Elles bulder, via info@ellesbulder.com of 0597-593464.