Overslaan en naar de inhoud gaan

Prijswinnaars Hand in Hand-actie

Door op woensdag, 20 juni, 2012 - 21:00

Nieuwsbrief SC Veendam

HAND IN HAND - Paul Smit uit Groningen en Nick Dijk uit Veendam kunnen vanaf nu (woensdag 20 juni) twee jaar lang gratis autorijden! Zij bedachten volgens de jury van SportClub Veendam de meest originele slagzinnen in het kader van de Hand-in-Handactie om Kolonicios te werven voor onze club. Paull rijdt de komende jaren in een Renault Twingo 1,2 16v 75 Eco 2. Nick rijdt deze periode in een Hyundai i10.
Beide modellen zijn beschikbaar gesteld door Noordlease/Autoborg in Groningen. In de showroom van Noordlease/Autoborg kregen de twee heren de sleutels overhandigd van de auto, waarmee zij tot juni 2014 kunnen rondrijden.

De derde prijs - een geheel verzorgd weekend voor twee personen naar Parijs - ging naar Marga Faber uit Kropswolde. Deze trip wordt haar aangeboden door VakantieXperts.
De drie hoofdprijswinnaars kwam naar Noordlease/Autoborg met de gedachte dat zij voor een van de tien mooiste prijzen in aanmerking zouden komen. De waarheid lag echter iets anders, maar daar maalden de drie achteraf niet om.

Mevrouw Meiners uit Groningen won de vierde prijs. Zij ontvangt een jaar lang elke maand een fraai boodschappenpakket van AH Autorama.

De vijfde prijs ging naar D. Viswat uit Stadskanaal. Hij kreeg in een eerder stadium al twee kaarten voor het EK-duel Nederland-Denemarken.

Hoe luidden de winnende slagzinnen:
SC Veendam, de club met historie:
•Passie en vuur in elke porie (Paul Smit)
•Veur elk en aine dus ook veur die! (Nick Dijk)
•De veenkoloniale glorie! (Marga Faber)
•Geel mit zwart as ain kanoarie (mevrouw Meiners)
•Veur altied in mien haart (D. Viswat)

Het volledige overzicht van alle prijswinnaars is vanaf nu terug te vinden op onze website. Alle deelnemers worden via deze digitale nieuwsbrief op de hoogte gebracht.
Deze deelnemers hebben ook allemaal recht op de exclusieve Kolonicio-pin. Die wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse open dag van SC Veendam. De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.
Tijdens deze open dag krijgen de mensen ook hun twee kaarten voor SC Veendam-FC Eindhoven op maandg 20 augustus.