Overslaan en naar de inhoud gaan

EK kijken in Hof van Holland tussen hoop en vrees

Door op woensdag, 13 juni, 2012 - 23:55

GELATEN - In Hof van Holland spraken de gezichten boekdelen na de nederlaag van Nederland tegen de Duitsers. Niet alleen na de 1-2 nederlaag was de sfeer gelaten, ook tijdens de wedstrijd. Hoop gloorde weer op na de Anschlusstor van Van Persie.

Ondanks de teleurstelling was eigenlijk wel rekening gehouden met verlies. Geen feestelijke stemming, maar het was wel gemoedelijk. En in het café kon de teleurstelling worden gedeeld met andere oranjefans.

Maar toch is er nog hoop gevestigd op de wedstrijd tegen Portugal om de kwartfinale te bereiken. Die kans wordt niet zo groot geacht, maar tegen Portugal is het nog mogelijk.

Mevrouw Woldhuis, van origine een Duitse, is ook een oranjefan en had met een overwinning meegevierd. Maar de beste ploeg mocht van haar winnen. En daar was niets aan af te dingen. Ze had de Duitse vlag maar vast meegenomen. Het kon in Hof van Holland, en als oranjefan zelfs mee op de foto gaan. Zij het misschien met enige afgrijzen, maar vooral met humor erbij. Uiteindelijk is het spel een bijzaak in het leven.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum