Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietstocht voor senioren in Veendam

Door op zondag, 10 juni, 2012 - 18:19

FIETSTOCHT - Op dinsdag 19 juni 2012 wordt er een fietstocht georganiseerd voor senioren. De start is vanaf de parkeerplaats voor de Sorghvliethal om 13.30 uur. De activiteit wordt georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB). De fietsroute maakt ook onderdeel uit van de mobiliteitsweek in september.

De afstand van de tocht is ongeveer 20 km en voor de liefhebbers is er een extra lus, waardoor er totaal 30 km gefietst kan worden. Er wordt in verschillende groepen gestart in verband met de veiligheid en de route wordt gefietst aan de hand van een routebeschrijving met plattegrond. De route is beschikbaar bij de start. Halverwege de tocht is er de mogelijkheid om te pauzeren en een consumptie te nuttigen.

Deelname aan de fietstocht kost €1,-, gebruik van een consumptie tijdens de stop is voor eigen rekening. Wilt u ook graag deelnemen? Dan kunt u zich uiterlijk maandag 18 juni a.s. aanmelden door te mailen naar Team Sport van de gemeente Veendam, Annewil Schreuder, annewil.schreuder@dekompanjie.nl of te bellen met 0598-652302.