Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennismakingsactie Filmhuis vanBeresteyn

Door op woensdag, 6 juni, 2012 - 22:05

FILM - Het Filmhuis heeft in de maand juni een reeks films geprogrammeerd. Om niet-leden kennis te laten maken met het Filmhuis betalen zij voor deze 3 films de speciale prijs van € 15,00!

Op maandag 11 juni start de reeks met the Descendants, een tragikomedie met George Clooney die een band probeert te krijgen met zijn twee dochters nadat zijn vrouw betrokken is geraakt bij een ernstig boot ongeluk en hij de zorg over zijn twee dochters krijgt. Deze film is genomineerd voor vijf Oscars waaronder voor beste film, beste regie en beste acteur.

Op maandag 18 juni draait The Best Exotic Marigold hotel. Deze tragikomedie gaat over een groep pensioengerechtigden die hebben besloten hun dagen door te brengen in meer exotische en goedkopere oorden, met name Bangalore en India. Maar het paleis waar ze aankomen, blijkt echter een schim van haar vroegere majestueuze zelf te zijn. De film is gebaseerd op het boek These Foolisch Things van Deborah Moggach.

SuperClàsico op maandag 25 juni is de laatste film in de reeks. Deze Deense komedie gaat over Christiaan. Hij is eigenaar van een wijnwinkel die op het punt staat failliet te gaan. Ook privé zit het hem niet mee. Zijn vrouw heeft hem verlaten om te gaan werken als succesvol voetbalmakelaar in Buenos Aires. Ze leidt met haar nieuwe vriend en tevens voetbalheld Juan Diaz een luxe leven. Christiaan besluit in actie komen en probeert zijn vrouw opnieuw voor zich te winnen met alle gevolgen van dien.

Alle films beginnen om 20.00 uur.