Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubileumeditie Siewert Snijder Toernooi

Door op woensdag, 6 juni, 2012 - 21:49


Archief foto.

VOETBAL - Op zondag 10 juni a.s. organiseert vv Veendam 1894, in nauwe samenwerking met de familie Snijder, voor het 15e achtereenvolgende jaar het Siewert Snijder Toernooi. Het betreft hier een kwalitatief hoogwaardig jeugdtoernooi voor D-pupillen en C-junioren met een gevarieerd deelnemersveld. Naast gastheer Veendam 1894 zullen topamateurclubs als o.a. Be Quick 1887, Alcides en SWZ Sneek hun niet geringe kunsten vertonen in de Parkstad.

Vanzelfsprekend staan er enkele prachtige bekers te wachten op de winnaars van dit toernooi. Daarnaast zijn er individuele prijzen te verdienen. Te weten: de beste speler, beste keeper en de topscorer van het toernooi. Uiteraard geldt dit voor zowel de D-pupillen als de C-junioren. De beoordeling van de individuele prijzen is in handen van een vakkundige jury, bestaande uit o.a. Niek Loohuis (speler SC Veendam), Henk ter Arkel (keeperstrainer SC Veendam), Andre Brouwer (scout FC Groningen), Harrie Hulsing (trainer Veendam 1894-zaterdag) en Harm Hensens (teammanager SC Veendam).

Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Het podium is het prachtige sportcomplex van vv Veendam 1894 aan De Langeleegte en de toegang is gratis.