Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop schilderen in Oude Pekelahet thema is dit keer de zomer!

Door op dinsdag, 5 juni, 2012 - 15:46

OUDE PEKELA - Vrijdag 15 juni kunt u meedoen aan een workshop schilderen van 13:00 uur tot 17:00 uur. Het thema is zomer!! Bij het thema zomer denk je aan bijvoorbeeld bloemen, strand, zomers landschap, ondergaande zon etc. Foto's liggen er genoeg op tafel met het thema zomer, of u neemt zelf een mooie foto mee wat u erg aanspreekt en gaan daar mee aan het werk. U leert kijken en waarnemen. U begint met schetsen op papier met houtskool en vervolgens gaan we met acrylverf werken op doek. Stap voor stap helpen op weg naar een mooi eindresultaat en aan het einde van de middag gaat u met een zelf gemaakt schilderij naar huis.

U word ontvangen met koffie,thee en cake. De kosten voor deze workshop zijn 20 euro, Dit is inclusief materialen. De workshop vindt plaats in de voormalige Hendrik Westerschool te Oude Pekela. Het gebouw heeft nu de naam Over de brug aan de H. Hinderstraat 45. Deze workshop word gegeven door Miranda Meulenkamp met ondersteuning van Angelique Meulenkamp.
Lijkthet u leuk om aan deze workshop mee te doen, dan kunt u zich opgeven via mail: mmeulenkamp@ziggo.nl of telefonisch 06-15311390.

www.mirandameulenkamp.nl