Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkzaamheden SKV aan internetplatform

Door op maandag, 4 juni, 2012 - 16:59

Nieuwsbrief SKV

SKV - In de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 juni zullen wij werkzaamheden gaan verrichten aan ons internetplatform. In de tijdsperiode van 00:00 t/m 07:00 uur zal er voor een deel van onze internetabonnees een onderbreking zijn van het internet en telefoniesignaal.

Om na te gaan of ook u een onderbreking van het internet en telefoniesignaal kunt verwachten hebben we een speciale website ingericht : http://www.skv.gr/werkzaamheden

Telefonie abonnees opgelet
Wij raden u aan een mobiele telefoon bij de hand te houden omdat de telefoonlijn van de SKV tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet werkt. Dit houdt in dat u in spoedgevallen het alarmnummer 112 niet kunt bellen via uw vaste telefoon.

Na de werkzaamheden
Kunt u na deze werkzaamheden niet bellen en/of internetten? Probeer dan eerst het volgende:
1. Haal de stroom twee minuten van uw modem af en zet hem daarna weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
2. Heeft u een losse router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna pas weer uw router aan en start uw computer opnieuw.

Houdt u problemen? Neem dan contact op met de helpdesk op telefoonnummer 0598-712020.