Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunch en een Zing-in tijdens laatste dag Scheepsjoagersfestival

Door op zondag, 3 juni, 2012 - 23:29

DIVERSITEIT - Ter afsluiting van het Sheepsjoagersfestival in Wildervank werd zondagmorgen een brunch georganiseerd in de feesttent. De aanvang van de brunch was van 11.30 uur en duurde tot 13.30 uur.

Ongeveer 60 deelnemers hadden gehoor gegeven om aan deze brunch mee te doen. Het was een uitgebreid ontbijtbuffet.

Medeorganisator Henk Robben vond nog even een dankwoord en een blijk van waardering over het uitgebreid buffet dat door Jolanda Veltman-Stevens was klaargemaakt op zijn plaats. Deelnemers aan de brunch spraken hun waardering uit en vonden het voor herhaling vatbaar.

 

Zondagmiddag is op uitnodiging van de PKN Kerk als afsluitende activiteit in de feesttent een Zing-in gehouden. Als spreker was evangelist- voorganger Jan Hartman aanwezig. Jan Hartman vond het heel bijzonder om deze dienst onder een ‘linnen' dak in een tent te houden.

 

Dat ook de kermisgeluiden binnendrongen tijdens het spreken werd voor lief genomen. Oorspronkelijk stond de dienst op 19 uur geprogrammeerd, maar de organisatie heeft het moeten vervroegen i.v.m. klachten over het tijdstip.

 

Er waren 107 bezoekers aanwezig voor het bijwonen van deze dienst.

Het thema van de middag was, 'Liefde, heeft u daar nog tijd voor'. De muzikale medewerking werd verzorgd door Combo Baptisten Gemeente De Hoeksteen te Veendam. De eerstgenoemde Soulfuel was alleen in de avond beschikbaar geweest.

 

Binnen de gemeente wordt de vervangende groep 'het jongerencombo' genoemd. Ongeveer drie en een half jaar geleden zijn ze met een kleine groep samen liederen gaan spelen. Gewoon omdat ze het leuk vonden. Na verloop van tijd is de setting wat veranderd en zijn er ook meer mensen bij gekomen. Als groep zijn ze erg enthousiast en gedreven om muziek te mogen en te kunnen maken. Mooi om te doen is het spelen tijdens de Kerstnacht en Pasen.

Na afloop werd een ieder onder het genot van een kop koffie in de gelegenheid gesteld een gesprek met elkaar aan te gaan. Veel positieve geluiden zijn naar voren gekomen en ook deze middag is voor herhaling vatbaar.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum