Overslaan en naar de inhoud gaan

Hockey meiden Daring MD1 kampioeneerste klasse

Door op zondag, 3 juni, 2012 - 17:21

Tekst Daring

HOCKEY - Een prestatie van jewelste, zo mag je het succes seizoen van de Daring meiden MD1 van de Veendammer hockey vereniging wel noemen. Eerst zaalkampioen in de winter en nu uiteindelijk ook nog het fel begeerde veld kampioenschap seizoen 2011-2012.

Een team met de hoofdletter T, bestaande uit; Tirza Oosting, Eva de Ruiter, Sacha Huisman, Ilse Elderman, Myrthe Brouwer, Marije Scholten, Noor Dijstelberge, Shivangi Olinga, Nadia Smallenbroek, Verena Urbach, Carlijn van der Werf, Nicolle van der Veen en Nynke Hensens.
De dames mogen trots zijn op deze prestatie, kampioen worden in de eerste klasse met de meeste doelpunten voor en met maar 5 tegen in het hele seizoen geeft direct de kracht aan van het team.

Zaterdag 2 juni werden de meiden van Daring na de laatste competitie wedstrijd welke met 5-2 werd gewonnen gehuldigd. Overladen met medailles, rozen een prachtige beker en achteraf taart met (jeugd)champagne werd er nog lang feest gevierd. Ook volgend jaar blijft het team compleet en zal zich mogen bewijzen in de meisjes C .

Wij wensen de dames veel plezier en een succesvol seizoen 2012-2013.