Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwemparadijs Tropiqua bestaat 25 jaar!

Door op zaterdag, 2 juni, 2012 - 08:01

Wethouder Henk Jan Schmaal geeft startsein jubileum activiteiten

TROPIQUA - Woensdag 6 juni 2012 om 10.30 uur geeft wethouder Henk Jan Schmaal het officiële startsein voor jubileum ‘25 jaar zwemparadijs Tropiqua'. De wethouder opent een foto expositie ‘Zwemmen in Veendam door de jaren heen' en er wordt een korte terugblik gegeven op 25 jaar zwemmen in zwemparadijs Tropiqua.

25 jaar Zwemparadijs Tropiqua
Het is alweer 25 jaar geleden dat het openluchtbad "De Langeleegte" zijn poorten sloot en het overdekte "Sorghvlietbad" een metamorfose onderging. In juni 1987 werd het nieuwe wedstrijdbad geopend en in oktober het subtropische gedeelte. Zwemparadijs Tropiqua was een feit!

Jubileum activiteiten
Speciaal voor het 25-jarig jubileum is een uitgebreid programma samengesteld voor alle zwemfanaten. De eerste activiteit is op vrijdagavond 29 juni 2012 gepland! .... een Drive in Disco met als thema Caribische Klanken! Ook deelt Tropiqua 125 gratis entreekaartjes uit in de periode van juni t/m oktober 2012. Voor alle jubileum activiteiten kunt u kijken op www.tropiqua.nl.

Er is meer in Groningen.... Veendam
Zwemparadijs Tropiqua hoort in de top 4 van best bezochte attracties in de provincie Groningen en heeft de afgelopen 25 jaar al 7 miljoen zwemmers mogen ontvangen. Zwemparadijs Tropiqua is ook uitgegroeid tot een maatschappelijke voorziening waar niet alleen veiligheid voor opstaat, maar ook gezondheid en bewegen een belangrijke rol spelen.

Welkom
Iedereen is woensdag 6 juni 2012 om 10:30 uur van harte welkom om bij het officiële startsein van de jubileum activiteiten aanwezig te zijn!