Overslaan en naar de inhoud gaan

Set Up naar Nederlands Gesloten Jeugdkampioenschap

Door op zaterdag, 26 mei, 2012 - 16:54

Tekst Set Up 

VOLLEYBAL - Mini 2 van volleybalvereniging Set Up Wildervank mag zaterdag 2 juni meedoen aan het Nederlands Gesloten Jeugdkampioenschap in Dalfsen. De mini's, Thomas Ridderbos, Armand Rijskamp, Esther Ridderbos en Jaëlle Straat, zijn dit jaar kampioen geworden op nivo 6 en mochten daardoor naar het kampioenschap van de regio Noord-Oost van de Nevobo in Hardenberg.

In Hardenberg werd er gestreden in 2 poules, Set Up werd eerste in de poule door van de tien te spelen sets er negen winnend af te sluiten. Daarna moesten we tegen de nummer twee van de andere poule, als we deze wedstrijd gingen winnen dan was deelname aan het NGJK een feit omdat de beste twee teams van de dag daar naar toe mogen.

De kruisfinale speelden we tegen Emmen'95, de eerste set werd gemakkelijk gewonnen met 25-7. De tweede set kwamen zenuwen om de hoek en het feit dat er al tien sets gespeeld waren hielp ook niet echt mee. Toch werd deze spannende set ook winnend afgesloten met 25-21. De vreugde was natuurlijk groot.

We gaan 2 juni op weg naar Dalfsen in de wetenschap dat we bij de beste zestien mini-teams van Nederland horen. Het andere mini-team dat de regio Noord-Oost vertegenwoordigt is Impala uit Leek.