Overslaan en naar de inhoud gaan

Studio Geluk, een eigenzinnige talkshowmet Arno van der Heyden

Door op woensdag, 23 mei, 2012 - 08:12

TJECHOV - Gedurende drie maanden vindt Geluk, Tsjechov in de Veenkoloniën plaats: een grootschalig cultureel evenement dat is geïnspireerd op het leven en werk van Anton Tsjechov. Vanaf 19 mei is er een gevarieerd programma met toneelvoorstellingen, muziek, lezingen, films, eten, workshops en... Studio Geluk. Arno van der Heyden presenteert deze eigenzinnige talkshow waarin verscheidene items aan bod komen die op een bepaalde manier te maken hebben met Geluk, Tsjechov en vooral ook de Veenkoloniën.

Studio Geluk zal vanaf 26 mei gedurende vijf zaterdagen om 13.00 worden opgenomen op een Geluks-locatie: de eerste drie keren in een van de kubussen op de Zuidwending die speciaal voor Geluk zijn ontworpen en gebouwd, de vierde aflevering wordt in de Heemtuin te Muntendam uitgezonden en we sluiten af in dorpshuis De Wending te Zuidwending. Bij deze uitzendingen is publiek van harte welkom, en we nodigen dan ook iedereen uit om vanaf 12.30 de opnamen van de talkshow mee te maken.

Iedere week zit Studio Geluk weer bomvol met verrassende, interessante en grappige items. Zo zijn er iedere week interessante gasten, een geluksprofessor, een item vanuit de wagen van de melkboer van Zuidwending, een terugblik op de activiteiten van vorige week én een geluksvogel. Kent u nou een geluksvogel uit de Veenkoloniën? Heeft uw buurman bijvoorbeeld na een jaar zijn kat teruggevonden? Zijn uw ouders net 50 jaar getrouwd? Is uw dochter net geslaagd voor haar rijbewijs? Stuur dan snel een mail naar fleur@gelukscompagnie.nl en wie weet ziet u deze geluksvogel terug in Studio Geluk! Studio Geluk wordt iedere week uitgezonden door onder andere OogTV, RTV Blauwe Stad en RTV Parkstad. Daarnaast zal Studio Geluk via diverse digitale kanalen te bekijken zijn.