Overslaan en naar de inhoud gaan

Mooi motorcross spektakel voor MC Veendam [ update fotos ]

Door op zondag, 20 mei, 2012 - 22:15

Tekst Motorclub Veendam
Foto's Henk Gibcus.

MOTORCROSS - Op een zonnig en warm circuit werden de wedstrijden in de diverse klassen afgewerkt. Een mooi motorcross-spektakel voor MC Veendam. Het rijders-aantal bleef steken op 151, wat voor het aantal klassen goed was te noemen. De organisatie kijkt terug op een goed en soepel lopend evenement.

Voor Jeffrey van de Vlis uit Gasselte in de 125cc jeugd klasses was een rol weggelegd die zijn weerga niet kent. Jeffrey wist beide manches winnend af te sluiten. Op een dag als deze waar 151 coureurs aan de start komen en 1 rijder de medische post heeft bezocht, kunnen we spreken over een goed geprepareerd circuit wat regelmatig werd gesproeid, stof was niet aan de orde. Het circuit hield zich prima onder het donderende geweld van deze machines.

De organisatie kon voor de hele dag de nodige lof opstrijken voor hun uitmuntende organisatie. Dit is elders wel eens anders geregeld, hoor je regelmatig. Een schouderklopje kan ieder vrijwilliger wel gebruiken, want MC Veendam werkt nog steeds met vrijwilligers.

Op www.mcveendam.nl zijn de uitslagen terug te vinden.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum