Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweede Veendamsche Vrouwen Shoppingroute

Door op dinsdag, 22 mei, 2012 - 06:52

SHOPPING - Op 25 mei organiseren de Veendamsche Vrouwen de second edition van de shoppingroute! De eerste editie op 9 maart was al een succes, maar de tweede belooft nog spectaculairder te worden. De route leidt wederom langs de 15 geselecteerde "Pareltjes van Veendam", zaken waarbij je altijd exclusiviteit, luxe en aandacht mag verwachten op het gebied van Art, Fashion, Food&Fun. 

Win exclusieve cadeaus
Nieuw dit keer is de Veendamsche Vrouwen Stempelkaart. Om 11.00 uur geven de Veendamsche Vrouwen het startschot op het Museumplein bij vanBeresteyn. Daar krijg je dan ook de routekaart én de stempelkaart overhandigd. Met deze stempelkaart maak je kans op geweldige cadeaus. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart vol zien te krijgen door bij elke deelnemer een stempel te halen, en dan de kaart in te leveren bij Flair Mode of bij Marion Nap ( Pop Up Art Gallery Kerkstraat 62, tegenover de Jumbo). 's Avonds om 20.00 uur trekt de notaris de 15 winnaressen, vlak voor aanvang van de Abba Dance Night in vanBeresteyn. Mis deze swingende afsluiter van de dag niet en reserveer kaartjes.

Feestje
Tijdens de shoppingroute gaan alle zaken net nog een stapje verder, aldus Marion Nap. "Waar de service altijd al verstrekkend is, maken ze er op deze dag echt een feestje van in de zaak. Iedereen die zich een Veendamsche Vrouw voelt is welkom om deze dag in de watten gelegd te worden. Alle deelnemers leggen de inmiddels bekende roze loper uit, en dat betekent Fun met een hoofdletter in de zaak". Waar je dan aan moet denken? Marion legt uit " Dat is in iedere zaak verschillend, toegespitst op het hart van elke zaak. Sfinx Mode heeft bijvoorbeeld die dag een luxueuze Give Away Day. Ze geven prachtige cadeaus weg in de zaak waaronder een compleet setje kleding! Maar ook goodiebags, fashion cadeaus en andere giveaways.

Uiteraard is er in elke zaak een hapje&drankje, er zijn modeshows, speciale Veendamsche Vrouwen lunches en diners, aanbiedingen en minimanicures. Van Ringh Optiek heeft zelfs getrainde kleur en styling adviseuses in de zaak die op maat gemaakt advies leveren. En dan maak je daar ook nog kans met je volle stempelkaart op een cadeaubon van 150 euro! De andere prijzen bestaan uit diners voor twee, een lunch, theaterkaarten, mode cheques ter waarde van 100 euro, een breipakket, een handbeschilderde tas of Artprint, een Boeren kaaspakket, Chi stijlstang met verzorgingsproducten en nog meer. Als ik zelf geen deelnemer was, wist ik het wel. Shoppen in Veendam!".

"Ik wil heel graag alle deelnemers even noemen", zegt Nap, "want zij maken deze route mogelijk": Marion Nap Schilderijen, Flair Mode, Remake House of styling, LinChérie, Croissanterie patisserie Kielman, Grace Mode, Sfinx Mode, 't Braaiwinkeltje, Veenkoloniaal Museum, Cultuurcentrum vanBeresteyn, Hotel Parkzicht, van Ringh Optiek, Schomaker Mannenmode, de Zuivelhoeve en Pizzeria Mamma Mia.

Red je de opening niet om 11 uur? Geen nood; zoek een roze loper op en haal daar je stempelkaart en route. Of check de site www.veendamschevrouwen.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/VeendamscheVrouwen voor meer info.