Overslaan en naar de inhoud gaan

Honk- en softbalvereniging The Blokes organiseert haarjaarlijkse HemelvaartSoftbalToernooi

Door op woensdag, 16 mei, 2012 - 15:12

Tekst The Blokes

HONK- EN SOFTBAL - Donderdag 17 mei organiseert honk- en softbalvereniging The Blokes op haar velden aan de Ontspanningslaan het jaarlijke HemelvaartSoftbalToernooi. Elk jaar stijgt het deelnemersveld. Dit jaar zitten we tot de nok toe vol met 20 teams; ongeveer 300 spelers en speelsters zullen op het terrein aanwezig zijn.

In editie 2012 begroeten we onder andere diverse sportverenigingen als tennis- en karateverenigingen, maar ook horeca- en vriendenteams zijn alom vertegenwoordigd. Naast diverse nieuwe teams zijn ook een aantal vaste teams op wie we ieder jaar kunnen rekenen, zoals de Buurmeijers, die ook dit jaar hun titel weer gaan verdedigen.

De wedstrijden duren 40 minuten en tussentijds is er tijd voor een drankje of wat lekkers in de kantine. Het doel van de dag is vooral gezelligheid. Iedereen speelt een spelletje en drinkt gezellig wat met de tegenstander. Daarnaast willen we graag mensen kennis laten maken met de mooie sport en hopen dat ze deze actief willen gaan uitvoeren bij The Blokes.

Voor nadere informatie over het HorecaSoftbalToernooi of honk- en softbalvereniging The Blokes verwijzen we een ieder graag naar onze totaal vernieuwde website: www.theblokes.nl.