Overslaan en naar de inhoud gaan

Opnieuw verlies tennissers Tennisclub Veendam

Door op maandag, 14 mei, 2012 - 20:53

Tekst TC Veendam

TENNIS
- Ook dit weekend, mede als gevolg van blessures, slechte resultaten voor de tennissers van TC Veendam. Het eerste gemengde team verloor met 2-6 van Cream Crackers uit Groningen. Alleen de herenenkel van Yannick van der Wal en de herendubbel van Yannick samen met Paul Holtkamp leverden punten op.

Ook het tweede gemengde team van TC Veendam ging met dezelfde cijfers onderuit tegen TAM uit Groningen. Nadat Reinie Boeven haar damesenkel en Gosse Bouter zijn herenenkel hadden gewonnen, sloeg het noodlot toe. Bij een 4-0 voorsprong in de tweede set liep Gosse een zweepslag op. Verder spelen was onmogelijk. Helaas gingen hierdoor ook de gemengd dubbels naar de tegenstanders.

Het derde team speelde gelijk, 4-4, tegen de studenten van GSTC uit Groningen. Anniek Holtkamp won haar damesenkel. Edo Huisman en Rick van der Werf hun herenenkel. Samen met Lucy Plomp won Edo ook het gemengd dubbel.

Gelukkig zijn de resultaten voor de zaterdag gemengde teams tot dusverre hoopgevend. Het eerste team is medekoploper en het tweede team staat alleen bovenaan. Ook het derde heren team is titelkandidaat. De laatste twee speelrondes van deze voorjaarscompetitie moeten de beslissing brengen