Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennismakingsles golf voor senioren

Door op zaterdag, 12 mei, 2012 - 06:45

NASB - Op dinsdagmiddag 22 mei 2012 wordt er bij Golfclub de Compagnie een kennismakingsles golf georganiseerd voor senioren. De les wordt aangeboden in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

Golfclub de Compagnie verzorgt de clinic op de golfbaan, Golflaan 1 in Veendam. Deze kennismakingsles is bedoeld voor senioren uit de gemeente Veendam zonder golfervaring en duurt van 13.30 tot 15.00 uur. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en plat schoeisel is verplicht.

Deelname aan deze les kost €1,-, het gebruik van een consumptie is voor uw eigen rekening. De middag wordt georganiseerd vanuit het ouderenwerk Compaen en team sport gemeente Veendam. Doel van deze activiteit is om senioren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sporten/ bewegen in de gemeente.

Aanmelden
Heeft u nog nooit gegolfd en wilt u eens kennismaken met deze sport? Meld u dan aan vóór dinsdag 22 mei 2012 door te bellen met, t. 0598-652302 of te mailen naar annewil.schreuder@dekompanjie.nl.
Let op, want vol = vol!