Overslaan en naar de inhoud gaan

Drukte verwacht in Borgerswold tijdensde Pinksterdagen

Door op dinsdag, 8 mei, 2012 - 14:56

LENTEDAGEN - Op 27 en 28 mei 2012 (Pinksteren) worden bij de Borgerswoldhoeve in Veendam de Lentedagen georganiseerd. Tijdens deze dagen worden door standhouders op het aan het water gelegen terrein van de Borgerswoldhoeve diverse producten, demonstraties en activiteiten aangeboden.

Zo zijn er diverse thema's waaronder: outdoor, tuin en groen, brocante, lifestyle, kunst, 2de hands kinderkledingbeurs, oldtimershow en diverse kinderactiviteiten. Kortom een ideaal evenement voor het hele gezin.

De entreeprijs van deze 2-daags buiten fair bedraagt € 2,50 per persoon, inclusief een kop koffie. De kosten voor de kinderen bedraagt € 1,50 inclusief een glas ranja.

Openingstijden op beide dagen zijn van 10.00 tot 17.00u. Voor meer informatie kunt u kijken op www.lentedagen.nl

Borgerswold Veendam kent al een jarenlange geschiedenis op het gebied van fairs. Dagblad van het Noorden heeft enkele jaren hier haar Zomerfair gehouden. Ook was Borgerswold vele jaren het toneel van een curiosa markt. De huidige organisatie heeft het verdwijnen van deze evenementen als een gemis ervaren voor de beleving van Borgerswold en de regio. UFO planning & Organisatie te Wildervank heeft daarom besloten om samen met de eigenaar van de rustieke Borgerswoldhoeve het evenement nieuw leven in te blazen. Het wordt een evenement voor elk wat wils, tegen betaalbare entree, in een prachtige ambiance.