Overslaan en naar de inhoud gaan

Open Huis locatie Zuidenveld Kinderopvang Meander

Door op donderdag, 10 mei, 2012 - 12:58

OPEN HUIS - Zaterdag 12 mei vanaf 14.00 uur heeft Kinderopvang Meander open huis op de locatie Zuidenveld 74 in Veendam. Op ditzelfde tijdstip opent burgemeester Ab Meijerman een nieuw speelterrein naast de kinderopvang. Bent u benieuwd hoe de kinderopvang eruit ziet, loop dan even binnen.

Zaterdag 12 mei opent burgemeester Ab Meijerman van Veendam een groot speelterrein dat is aangelegd in de Provinciehoek, in de omgeving van de Twenthelaan. De aanleg is mogelijk gemaakt met subsidies van de gemeente Veendam, Acantus, het Oranjefonds en Leader Oost Groningen. De nieuwe ‘wijkontmoetingsplek' is er voor jong en oud en bestaat uit diverse speelattributen. Naast de opening zijn er diverse festiviteiten.

De locatie van Kinderopvang Meander ligt aangrenzend aan het speelterrein en zet gedurende de festiviteiten haar deuren open. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen en vragen stellen aan de medewerkers van de kinderopvang en de buitenschoolse opvang.

Kinderopvang Meander vangt kinderen op vijf verschillende locaties in Veendam op, zowel 0 tot 4-jarigen, als kinderen in de basisschoolleeftijd. De opvang is open tijdens werkdagen, gedurende 51 weken per jaar, van 07.00 uur tot 18.00 uur. De BSO is ook in schoolvakanties open en organiseert dan extra leuke (sport)activiteiten.

Voor meer informatie of het aanvragen van een informatiepakket over de Kinderopvang zijn wij te bereiken: telefonisch (0598) 667997, per e-mail kinderopvang@zgmeander.nl of kijk op www.kinderopvangmeander.nl