Overslaan en naar de inhoud gaan

KTM Testdag bij Mulders Motoren in Veendam

Door op zondag, 29 april, 2012 - 19:41

Bijdrage van Gerard Martens

MOTOREN - Zaterdag 28 april werd er een KTM testdag georganiseerd bij Mulders Motoren. Mulders Motoren is dealer van KTM en Honda, en met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. En als Mulders Motoren een testdag organiseert, dan doen zij dat goed, dat mag ondertussen bekend zijn. Ze kiezen voor veel meer dan alleen een fantastische dag met veel motorrijden en proefritten!

Iedereen die een proefrit wilde maken kon zich inschrijven in de grote KTM Pirelli JR Racing Team truck. Voor deze truck stond een KTM RC8 Track van het KTM Pirelli JR Racing Team. De motoren waar iedereen op kon proefrijden waren de: 690 Duke, 690 SMC-R,990 Supermoto-Travel, 990 Supermoto-R, 990 Adventure en de RC8 R.

Er was een gezellige drukte ondanks dat het weer niet echt super was voor de motorrijder. Ook kon iedereen een kijkje in de werkplaats nemen waar de monteurs bezig waren.

In de winkel/showroom waar veel keus aan motoren en accessoires is waren diverse aanbiedingen.  Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders en dat is het succes achter deze bloeiende motorsportzaak.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum