Overslaan en naar de inhoud gaan

Actie Hand-in-Hand loopt langer

Door op donderdag, 26 april, 2012 - 10:13

HAND-IN-HAND - Vanwege de gestaag toenemende stroom Kolonicios heeft algemeen directeur Henk Eising van SC Veendam besloten om deze actie Hand in Hand te verlengen tot woensdag 9 mei. Op deze datum, of mogelijk een dag later, zal tevens de verdeling van de fraaie hoofdprijzen plaatsvinden.

Darvin Cijntje: nu al hét cultfilmpje van 2012
Zien wij Darvin Cijntje, het zoontje van onze aanvoerder én cultheld Angelo, over twintig jaar met dezelfde snelheid langs de rechterkant van het veld flitsen??? Absoluut, wanneer we ten minste massaal Kolonicio worden. Aan Cijntje junior zal het niet liggen. Hij oefent nu al het clublied. Luister, huiver en krijg kippenvel!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oL8xYQ81-DY&feature=youtu.be
En meld je daarna snel aan als Kolonicio.
Doe het ook voor de voetbaltoekomst van onze kleine Kolonist Darvin.

Superslot voor 'Scoor een Boek'
Een paar honderd kinderen hebben woensdagmiddag in stadion de Langeleegte deelgenomen aan de slotmanifestatie van het project 'Scoor een Boek'. Deze leesbevorderingsactie van de bibliotheken van Veendam, Menterwolde en Pekela was er voor leerlingen uit de hoogste groepen van het basisonderwijs.
De volledige spelersselectie van SportClub Veendam zette zich in voor dit project. Ze waren niet alleen op de scholen, maar waren ze ook spelleider tijdens de sportieve finale van het project.

Prominente Kolonicios
Tijdens deze mooie woensdagmiddag sloten zich bovendien weer een aantal prominenten aan als Kolonicio: burgemeester Ab Meijerman van Veendam, burgemeester Meindert Schollema van Pekela en onze oud-spelers Michael de Leeuw en Anco Jansen. De volgende burgemeester die zich meldt: Hans van der Laan van de gemeente Noordenveld.
Bovendien zond het bekende Groningse fotomodel Kim Feenstra een retweet naar haar 44.000 volgers met daarin de oproep om ook Kolonicio te worden. Kortom, SC Veendam wordt ook al cult in showbizzkringen!!!
Hoofdsponsor: