Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom op, Kolonicios!!!! en meer............

Door op maandag, 23 april, 2012 - 18:32

Nieuwsbrief SC Veendam

HAND IN HAND - SportClub Veendam telt na de eerste (kleine) week actievoeren 1.000 Kolonicios. Dat zijn er 200 per dag. Het is een bemoedigend aantal, maar dat zijn er nog niet genoeg!!! We hebben er veel meer nodig. Via Twitter lezen we dat diverse mensen aangeven dat zij Kolonicio zijn geworden, maar hun aanmeldingen zijn helaas nog niet geregistreerd. Laat het er niet bij zitten en meld je heel eenvoudig aan via de website www.sc-veendam.nl. Het vergt twee minuten en je bent al Kolonicio.

Het uur U nadert. Allemaal Kolonicio worden!!!!!!!!!!!!!

Overal Hand in Hand-slingers
De Hand-in-Handslingers uit de brochure van SC Veendam zijn ondertussen overal in Oost-Groningen te vinden. Ons Mysteryteam is elke dag onderweg om deze slingers te fotograferen. Het team treft ze aan op winkeldeuren, bedrijfsauto's, brievenbussen, ramen, deuren, etc.
Hartstikke goed, doorgaan!

Afscheid Poppe en Jakob
Poppe Kloen en Jakob Kruizinga namen vrijdagavond afscheid van onze club en onze supportersschare. Onder luid applaus en met een gesigneerd wedstrijdshirt en een bos bloemen werden zij uitgeluid door onze algemeen directeur Henk Eising.

Cheque van supporters
De supportersvereniging van SC Veendam overhandigde vrijdagavond een cheque aan algemeen directeur Henk Eising als uitvloeisel van de vrijwilligersavond die een week eerder in het eigen supportershome werd gehouden.

12 mei - ‘Wiedergutmachungspiel'
SportClub Veendam speelt op zaterdag 12 mei de afgesproken ‘Wiedergutmachungspiel' tegen FC Emmen. Dit naar aanleiding van het incident na de wedstrijd SC Veendam-FC Emmen in september jl. Het duel begint om 18.45 uur en wordt gespeeld in Borger. Entree: 5 euro

12 mei - Ook Meet & Greet
Vorig jaar werd met veel succes de eerste Meet & Greet gehouden voor al onze seizoenkaarthouders. Het was toen een drukbezocht evenement, waar de selectie een demonstratietraining gaf met daarnaast tal van randactiviteiten, zoals latje schieten en een penaltycompetitie.De Meet & Greet van dit seizoen wordt gehouden op zaterdag 12 mei aanstaande. Het tijdstip wordt nader bekend gemaakt. Tijdens de Meet & Greet wordt de winnaar van de AH Autorama Man of the Match-competitie gehuldigd. Bovendien wordt deze dag officieel afscheid genomen van de spelers die geen contractverlenging krijgen.