Overslaan en naar de inhoud gaan

Kolonicio Bingo hilarisch en succesvol!

Door op maandag, 23 april, 2012 - 18:52

HAND IN HAND - Zoals bekend bevindt SC Veendam zich wederom in serieus zwaar weer. Om het hoofd boven water te houden is de actie "Hand-in-hand" op touw gezet. Voor een bedrag van minimaal € 20,- mag je jezelf Kolonicio noemen en maak je kans op vele mooie prijzen. Maar de hoofdprijs van de actie is vanzelfsprekend het voortbestaan van deze prachtige voetbalclub. Dit hebben we met elkaar zelf in de hand door allemaal Kolonicio te worden.

Mede dankzij oud-journalist Dick Heuvelman is deze reddingsoperatie inmiddels een groot succes op Twitter en is het zelfs al opgepakt door vele landelijke media. Martin Siepel, Veendam-supporter in hart en nieren, kreeg hierdoor inspiratie en besloot op zijn verjaardag een heuse Kolonicio Bingo te organiseren. Iedere feestganger doneerde een bedrag en vervolgens werd via verloting op hilarische wijze een Kolonicio aangewezen. Aangezien er ruim € 60,- werd gedoneerd konden er zelfs 3 Kolonicios worden verloot.

De gelukkigen zijn Harrie Hulsing jr., Rob Jager en René Smit. Aangezien Rob Jager en René Smit reeds Kolonicio zijn, moesten zij iemand anders aanwijzen. Rob heeft zijn 5 weken ouden dochter Roos tot Kolonicio gebombardeerd en dankzij René is Ivan, de hond van Martin Siepel, vanaf nu ook Kolonicio.

Saillant detail: de trouwe viervoeter van Martin is vernoemd naar Ivan Cvetkov, voormalig goaltjesdief van SC Veendam. Martin beseft dat zijn actie slechts een druppel op een gloeiende plaat is en roept iedereen op hand-in-hand achter Veendam te gaan staan door samen één groot geelzwart Kolonicioleger te vormen! En dan maar hopen dat het voldoende is.