Overslaan en naar de inhoud gaan

SC Veendam - Helmond SportToch niet het laatste thuisduel???

Door op donderdag, 19 april, 2012 - 19:28

Nieuwsbrief SC Veendam

SC Veendam - Helmond Sport
Aanvang 20.00 uur
Kassa's open: 18.45 uur|

Toch niet het laatste thuisduel???
Morgenavond spelen wij tegen Helmond Sport. Het is onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen, maar laat het niet onze laatste thuiswedstrijd ooit zijn!!!!!

Laat het u iets waard zijn om SportClub Veendam te behouden voor het betaald voetbal. Een volle tribune is daarvoor een stap in de goede richting. De clubleiding werkt zich een slag in de rondte om ruim 3.000 bezoekers per wedstrijd aangenaam vertier te blijven bieden, ook komend seizoen. Sportief gezien mag het u misschien tegenvallen, het neemt niet weg dat deze 3.000 getrouwen elke keer blijven komen. Tegen Cambuur waren het er zelfs 4.800!

Voorbeschouwing Gert Heerkes
‘De tijd vliegt, wij zijn alweer toe aan onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. En daarmee is het tevens onze laatste kans om ons van de positieve en strijdvaardige kant te laten zien. Het was een moeilijk seizoen, maar het zou voor iedereen die SC Veendam een warm hart toedraagt geweldig zijn als wij deze wedstrijd met een overwinning kunnen bekronen. Helmond Sport heeft zich onlangs geplaatst voor de play-offs, het betekent dat deze ploeg lekker in zijn vel zit. Aan de andere kant: juist met het oog op deze play-offs zullen ze geen al te gekke risico's nemen. Ik hoop in ieder geval op de brede steun die wij de laatste wedstrijden kregen van onze supporters. Na afloop van de wedstrijd zal de selectie en staf in ieder geval een uitgebreide rondgang maken om alle fans te bedanken voor hun support tijdens dit seizoen.'

Hand in hand-sponsors
SC Veendam verwelkomt twee nieuwe Hand in Hand sponsors, twee nieuwe kar-trekkers. Het zijn Hewi Beheer BV en Glascentrale Veendam. Van harte welkom bij onze Kolonistenclub en wij wensen deze ondernemers zowel zakelijk als sportief veel succes in ons Gjaltema-stadion aan de Langeleegte.

Afscheid Poppe en Jakob
SportClub Veendam neemt morgenavond afscheid van twee trouwe oudgedienden. Poppe Kloen en Jakob Kruizinga hebben enkele tientallen jaren een grote verantwoordelijkheid gekend op het gebied van de veiligheid in ons Gjaltema-stadion aan de Langeleegte.
Poppe was van 1989 tot heden, oftewel 23 jaar, veiligheidscoördinator van eerst BV en nu SportClub Veendam. Jakob is sinds 1979, en dus 33 jaar, in functie geweest bij onze club. Jakob was sinds jaar en dag coördinator van ons leger aan stewards. Morgenavond nemen wij op het hoofdveld afscheid van deze twee oer-Kolonisten.

En ten slotte...
WORD KOLONICIO!!!!
Volg het voorbeeld van doelman Jeroen Zoet (oud-SC Veendam), van wethouder Jan-Willem van der Klok van Stadskanaal, van TVM-woordvoerder Jaap Stalenburg, van het journalistieke icoon Dick Heuvelman, van chef-sport Martin Messing van DvhN, van onze huisfotograaf Emiel Ketelaar, van alle (23) personeelsleden van Lampe Therapie en vele, vele anderen.
Zij zijn allemaal reeds Kolonicio. Volgt u ook???

Surf naar onze website www.sc-veendam.nl en binnen 3 minuten bent u onder meer ook shirtsponsor en dingt u mee naar prachtige prijzen. Lees er meer over op onze site.

Shirtsponsor? Klopt. Lees er meer over op onze site.