Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Mystery-team heeft de eersteHand in Hand slingers gespot!

Door op donderdag, 19 april, 2012 - 19:40

HAND IN HAND - Ruim 160.000 huishoudens in Oost Groningen heeft afgelopen week bij de huis aan huisbladen een flyer gekregen van de Hand in Hand campagne van de SC Veendam. Deze flyer bevat een Hand in Hand slinger die uitgeknipt kan worden en voor het raam geplakt dient te worden. Het Mystery-team in de DAF van SC Veendam maakt foto's van uw raam. Hangt daar de slinger? Dan gaat uw foto in de tombola en dingt u direct mee naar fantastische prijzen!

Donderdag 19 april is het Mystery-team van SC Veendam voor het eerst op pad geweest om foto's te maken van de Hand in Hand slingers die onderdeel zijn van de Hand in Hand campagne van SC Veendam! De eerste slingers zijn al gespot in Veendam, Stadskanaal, Alteveer en Pekela's.

Vrijdag gaat het Mystery-team in de Daf omgeving Bareveld, Wildervank, Veendam, Muntendam en Meeden  langs om slingers te spotten. Volgende week gaat het Mystery-team in de Daf de rest van Oost-Groningen door. Ze komen overal van ‘Van Lauwerzee tot Dollard aan tou, van Drenthe tot aan het Wad'. Hang je slinger dus goed duidelijk voor het raam zodat u ook laat zien dat u verbonden bent met SC Veendam en de club hiermee support en mooi prijzen kunt winnen!

Het Mystery-team heeft tevens inschrijfformulieren bij zich waarbij u al voor €20,- Kolonicio van SC Veendam kunt worden. Volgend seizoen (2012-2013) krijgt u dan sowieso 2 wedstrijdkaarten van een thuiswedstrijd naar keuze! Daarnaast maakt u ook kans op een één van de prijzen uit de schitterende prijzenpot. De totale waarde van de prijzenpot bedraagt meer dan 50.000 euro. Dus iedereen Kom op! Doe ook mee!