Overslaan en naar de inhoud gaan

SC Veendam: Allemaal Kolonicio worden!!!

Door op dinsdag, 17 april, 2012 - 18:26

Nieuwsbrief SC Veendam

NU OF NOOIT? JA, ZO VER IS HET INMIDDELS INDERDAAD MET ONZE MOOIE KOLONISTENCLUB. SC VEENDAM HEEFT ZO'N 350.000 EURO NODIG OM DE BEGROTING VOOR DIT SEIZOEN EN VOLGEND SEIZOEN SLUITEND TE KRIJGEN. DAT IS ZEKER GEEN ONMOGELIJKE OPGAVE ALS WE TEN MINSTE ALLEMAAL EEN HANDJE HELPEN.

Vandaag en morgen valt er bij 140.000 huishoudens een fraaie geelzwarte brochure in de brievenbus, waarop staat op welke manier u onze club kunt steunen.

In ruil voor 20 euro ontvangt u niet alleen twee toegangskaartjes voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, u maakt bovendien kans op prachtige prijzen als u een slagzin afmaakt of wanneer u de Hand-in-Handslinger duidelijk zichtbaar voor uw ramen hangt. En als klap op de vuurpijl verschijnt uw naam op het eerste wedstrijdshirt van het seizoen 2012-13. Had u ooit gedacht nog een shirtsponsor van SC Veendam te worden? Dit is uw kans!

Wat valt er te winnen?
· Twee jaar lang gratis autorijden!
· Kaartjes voor de EK-duels van Oranje
· Een tweepersoons Vip-reis met de spelersbus naar een uitwedstrijd
· Een avond op de spelersbank naast de technische staf
· Boodschappenpakketten van AH Autorama
· Waardecheques van GAMMA
· En nog vele andere prijzen, zoals een maatkostuum van Schomaker Mannemode en een reis naar Parijs van VakantieXperts

De clubleiding heeft alles in het werk gesteld om een zo fraai mogelijk prijzenpakket samen te stellen. U kunt de coupon van de brochure invullen (met automatische machtiging), maar u kunt vanaf heden ook heel eenvoudig een formulier invullen op onze website: www.sc-veendam.nl

Word Kolonicio! Dan zorgt u er voor dat we volgend seizoen weer betaald voetbal zien aan de Langeleegte.

Klaas Fleurke in actie
De situatie bij de club zet ook diverse particulieren aan het denken. Zoals schrijver Klaas Fleurke, die binnenkort zijn boek ‘De fabriek van mijn vader' uitbrengt; over de geschiedenis van DWM en Avebe in de Veenkoloniën. DWM en Avebe hadden in het verleden een meer dan hechte band (oud-directeur R.T. Roelofs was lange tijd voorzitter van SC Veendam) en dus vindt Fleurke dat hij de publicatie van zijn boek moet koppelen aan de actie om geld in te zamelen voor onze Kolonistenclub. Wanneer 100 mensen het boek sponsoren, levert dit de club al 1.000 euro op. Hoe het werkt? Raadpleeg hiervoor de speciale website www.defabriekvanmijnvader.nl.

Het motto van Klaas: Hand in Hand ‘Voetbalvrienden' voor SC Veendam!