Overslaan en naar de inhoud gaan

Refaja fietst voor Julians Stichting

Door op maandag, 16 april, 2012 - 21:55

TOERFIETSEN - Zaterdag 21 april aanstaande organiseren een aantal sportieve medewerkers van het Refaja ziekenhuis een grote fietstocht voor "Julians Stichting". De afstanden die gereden zullen worden zijn: 100 km door de wielrenners, 60 km door de mountainbikers en 40 km door de toerfietsers. Jacques d' Ancona, ambassadeur van Julians Stichting, geeft om 10.00 uur bij het ziekenhuis het startschot voor de ongeveer 180 deelnemers.

Julian, de 11-jarige zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis overleed in juli 2011 aan een hersentumor. Dit grote verlies heeft de familie, samen met een aantal goede vrienden, doen besluiten Julians Stichting op te richten. Het geld dat geschonken wordt doneert de stichting rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen.
Zie voor meer informatie www.juliansstichting.nl

De organisatoren van de fietstocht hopen dat het aanzienlijke bedrag (dat tot aan de uitreiking van de cheque geheim wordt gehouden) bestaande uit het inschrijfgeld van de deelnemers en de schenkingen van de sponsoren, een steentje bij kan dragen aan verder noodzakelijk onderzoek.