Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansinstuif voor senioren

Door op vrijdag, 13 april, 2012 - 13:03

DANSEN - Op dinsdagmiddag 24 april 2012 wordt in de Sorghvliethal een gezellige dansinstuif georganiseerd. Iedere vijftigplusser is van harte uitgenodigd mee te dansen. De instuif wordt georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

U kunt mee doen aan onder andere volksdansen en linedancing. De lessen worden verzorgd door dansdocentes Albertje Kruizinga en Lida Pol. De dansmiddag duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats in de Sorghvliethal aan het Jan Salwaplein 1 in Veendam. Het dragen van makkelijk zittende kleding wordt aanbevolen.

Deelname aan de dansmiddag kost €1,-, het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor uw eigen rekening. De middag wordt georganiseerd vanuit het ouderenwerk Compaen, team sport gemeente Veendam en de GALM-groepen.

Heeft u zin gekregen in deze gezellige dansmiddag? Meld u dan aan vóór dinsdag 24 april 2012 door te bellen met, t. 0598-652302 of te mailen naar annewil.schreuder@dekompanjie.nl.