Overslaan en naar de inhoud gaan

Rieks Folgerts, Alje van Bolhuis en Siemen Pommelsamen in vanBeresteyn

Door op zaterdag, 14 april, 2012 - 11:41

(F)LUUSTERLAIDJES - Een zondagmiddag genieten met een bij elkaar gezocht kluppie Grunningers in vanBeresteyn. In de serie (F)luusterlaidjes op zondag 22 april verschijnen drie regionale grootheden, een voor deze gelegenheid door vanBeresteyn bij elkaar gezocht kluppie Grunningers. Deze mannen weten humor te combineren met leuke muziek. We kennen ze allen afzonderlijk: Rieks Folgerts, Alje van Bolhuis en Siemen Pommel, maar in deze samenstelling hebben we ze nog niet samen op de planken gezien.

Alje van Bolhuis kennen we natuurlijk als frontman van het Winsumer trio ‘de Boetenbaintjes', van zijn bijdragen aan Oafslag Noord en van zijn programma ‘Aanschoeven bie Alje' op zondagmorgen op Radio Noord.

Rieks Folgerts is sinds het midden van de jaren 80 de helft van de Askay Brothers, maar hij treedt ook solo, zingend in het Gronings, op. Rieks heeft zojuist een nieuwe CD uitgebracht. 

Siemen Pommel kennen we vooral met zijn trommel vol rommel en met zijn maatje Klazien, ook al jaren als rondtrekkend artiest in de regio.

Ze doen elk hun eigen ding en treden ook samen op. De drie staan garant voor een gezellige, muzikale en vooral humorvolle zondagmiddag in vanBeresteyn.

De voorstelling begint om 15.00 uur, kaarten zijn te reserveren via 0598-634566 of www.vanberesteyn.nl.