Overslaan en naar de inhoud gaan

Huldigingen troef bij scheidsrechtersvereniging COVS

Door op donderdag, 12 april, 2012 - 08:22

VOETBAL - Op maandag 2 april heeft Willem Molema voor de tweede keer afscheid genomen als voorzitter van scheidsrechtersvereniging Veendam en Omstreken. Dat gebeurde tijdens een goed bezochte jaarvergadering. Namens de vereniging kreeg Willem een horloge met inscriptie overhandigd door zijn opvolger Aaldrik Draadjer.

Een aantal sprekers spraken lovende woorden aan het adres van de scheidende preses, waaronder Minne Modderman (KNVB), Jan Ensing (COVS Noord) en Bernd Garen namens de Schiedsrichter-Vereinigung Emden. Jan Hendrik Hadders nam formeel afscheid van het bestuur maar blijft nog zitten tot er een opvolger is. Jopie Vazel en Anja Hoving namen afscheid van de Activiteitencommissie.

Eric ten Horn werd gehuldigd als spelregelkampioen en lid van het jaar. Vier leden werden gehuldigd door Jan Ensing omdat ze minstens 25 jaar lid zijn van de COVS. Dat zijn erelid Roelof Leuning, lid van verdienste Jan Draadjer, Heinze Kamminga en Jan Kuipers. En Aeilt Hassing kreeg de gouden speld van de KNVB opgespeld door Minne Modderman.