Overslaan en naar de inhoud gaan

Fotosessie Hand-in-Hand op middenstipstadion de Langeleegte

Door op donderdag, 5 april, 2012 - 09:28

Nieuwsbrief SC Veendam

Fotosessie Hand-in-Hand
Een postbode, een huisarts, een brandweerman, een groenteboer, een politie-agent, een supporter, het icoon Henk Nienhuis, Angelo Cijntje, commissaris der koningin Max van den Berg, etc. etc...!
Vrijdagavond 6 april om 18.00 uur wordt door SportClub Veendam een fotosessie belegd bij de middencirkel van stadion de Langeleegte.

De club maakt dan een foto van circa 30 tot 35 hartstochtelijke fans van SC Veendam (daadwerkelijk in hun beroepskleding, zie hierboven) die samen hand-in-hand worden vereeuwigd. Deze foto zal de komende periode opduiken in een grote promotiecampagne ten bate van het voortbestaan van SC Veendam.

Het Hand-in-Hand Actieplan van algemeen directeur Henk Eising roept alle inwoners op om de club te ondersteunen. Of je nu verpleegster, clubdirecteur, landbouwer of AOW'er bent; iedereen moet achter de club gaan staan.

Wie 20 euro overmaakt, krijgt niet alleen twee toegangskaarten voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, de deelnemers maken ook kans op hele mooie prijzen. Zoals: twee jaar gratis autorijden, toegangskaarten voor de EK-duels van Oranje in Charkov, vakantiereizen, et etcera.
De campagne komt tot stand in samenwerking met reclamebureau La Compagnie, verspreidingsbureau Santibri, drukkerij Scholma en de NDC Mediagroep.
En: iedereen die meedoet wordt Kolonicio en komt met zijn naam op het eerste wedstrijdshirt van het seizoen 2012/13 te staan.

Wia Buze zingt Grunnens Laid
Wia Buze (wie kent haar niet in Stad en Ommeland?) zingt aanstaande vrijdag kort voor aanvang van de wedstrijd SC Veendam-Cambuur Leeuwarden het Gronings volkslied. De zangeres komt belangeloos naar de Langeleegte om hiermee te onderstrepen dat alle Groningers achter SC Veendam moeten gaan staan. En dat past weer helemaal in het Hand-in-Hand-actieplan dat algemeen directeur Henk Eising heeft gelanceerd. Met z'n allen achter de club.
Van Lauwerszee tot Dollard tou;
van Drenthe tot aan 't Wad!


Supportersclub in actie
Supportersvereniging de Langeleegte gaat aanstaande vrijdag rond de wedstrijd SC Veendam-Cambuur Leeuwarden vanaf 17.30 uur op de kop af 3.000 flyers uitdelen. Doel, aldus voorzitter Jos de Boer: 'Wij vragen de mensen om één seizoen lid te worden van de supportersvereniging, en wel voor het Hand-in-Hand actietarief van 10 euro. De opbrengst komt volledig ten goede aan Sportclub Veendam.'