Overslaan en naar de inhoud gaan

Muzikale avond met speciale acties aan de Langeleegte!!

Door op woensdag, 4 april, 2012 - 18:43

Tekst supporters SC Veendam

STEUN - Aankomende vrijdag 6 april zal het een zeer speciale avond worden aan de Langeleegte. We roepen daarom bij deze ook iedereen op om aanwezig te zijn bij de derby wedstrijd tegen Sc Cambuur uit Leeuwarden!

Wat gaat er vrijdagavond dan allemaal gebeuren aan de Langeleegte??

Een aantal supporters van Sc Veendam hebben een 5 euro actie op touw gezet om de club in deze zware tijden te steunen. Bij elke ingang van het stadion zal een ton worden gezet waar men €5 of meer kan doneren aan de club. Er staat natuurlijk wel wat tegenover!! Bij deelname maakt u namelijk kans op een shirt gesigneerd door de gehele selectie en technische staf. Bij de donatie kunt u op een papier uw naam + telefoonnummer schrijven. In de rust van de wedstrijd zal door de heer Van der Laan een papier uit de ton worden getrokken. De persoon die op het getrokken papier staat wint de gesigneerde shirt. De uitslag zal tijdens de 2e helft bekend worden gemaakt door de stadionspeaker.

Tevens komt de supportersvereniging De Langeleegte vrijdag in actie!
Supportersvereniging de Langeleegte gaat aanstaande vrijdag vanaf 17.30 uur op de kop af 3.000 flyers uitdelen. Doel aldus voorzitter Jos de Boer: 'Wij vragen de mensen om één seizoen lid te worden van de supportersvereniging, en wel voor het Hand-in-Hand actietarief van 10 euro. Zowel de opbrengsten van de 5 euro actie en de supportersvereniging komen ten goede aan Sportclub Veendam.

Muzikaal zal niemand anders dan de Groningse Wia Buze kort voor de aftrap van de wedstrijd het Gronings volkslied komen zingen!

In de rust zal Henk-Jan Tangenberg het publiek een live optreden geven.

De zanger uit Aalden (Drenthe) is al jarenlang een Veendam supporter en heeft vaker belangeloos opgetreden voor de club. 

Dus mensen komt in grote getalen en laten we er deze avond samen een feestje van maken!