Overslaan en naar de inhoud gaan

Open huis Muziek-, Dans- en Theaterschool

Door op donderdag, 5 april, 2012 - 14:09

MDT - Op zaterdag 14 en 21 april 2012 houdt de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam open huis. Het open huis wordt beide dagen gehouden van 11.00 - 13.00 uur in cultuurcentrum vanBeresteyn in de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Het open huis is voor iedereen die belangstelling heeft voor muziek-, dans- en theater. Er is volop gelegenheid om mee te doen en muziekinstrumenten te proberen. Leerlingen en docenten geven voorbeeldlessen en er is informatie beschikbaar.

Zaterdag 14 april: snaar- en toetsinstrumenten, zang en theater
Het open huis begint op 14 april met de ‘snaar- en toetsinstrumenten, zang en theater', piano en piano lichte muziek, orgel, cello, viool, akoestische gitaar en elektrische gitaar, basgitaar en zang (zowel klassiek als modern) staan deze dag centraal. Verder kan iedereen kennis maken met de verschillende boeiende facetten van theater en meedoen met de demonstratielessen.

Zaterdag 21 april: blazers-, slagwerk en ballet
Op 21 april is het de beurt aan de blaasinstrumenten, allerlei soorten slagwerk en ballet. Dan komen klarinet, hobo, altblokfluit, saxofoon, dwarsfluit, hoorn, trompet en trombone aan bod. Bovendien gaan de deuren open voor ballet en dans. Ook hier kan iedereen meedoen met de demonstratielessen (gemakkelijke kleding is handig).

Proefles
Eens een instrument of een zangles proberen? Dat kan! Voor € 5,- kan iedereen een proefles krijgen. Tijdens het open huis liggen aanvraagformulieren klaar. In de periode na het open huis krijgt u een uitnodiging van de docent voor de proefles!