Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop landschap schilderen in Oude Pekela

Door op dinsdag, 3 april, 2012 - 21:58

WORKSHOP - Vrijdag 20 april geeft Miranda Meulenkamp een workshop van 13:00 uur tot 17:00 uur waar je meteen een schilderij op doek zet. U hoeft geen ervaring met schilderen te hebben! Tijdens deze dag gaat u, gebruikmakend van acrylverf, aan de slag met het thema landschap.

Hoe gaat u dat precies doen? Ten eerste gaat u een foto uitzoeken, deze foto's zijn aanwezig. En natuurlijk mag u zelf ook een foto meenemen. Met deze foto gaat u aan de slag. U gaat leren kijken en waarnemen, beslissen welk deel van de foto u wilt schilderen, vervolgens stap voor stap beginnen met het opzetten van het landschap. Aan het einde van de middag gaat u met een zelfgemaakt schilderij naar huis.

U wordt ontvangen met koffie, thee en cake. De kosten voor deze workshop zijn 20 euro, dit is inclusief materialen. De workshop vindt plaats in de voormalige Hendrik Westerschool, de H. Hinderstraat 45 in Oude Pekela. Lijkt het u leuk om aan deze workshop mee te doen, dan kunt u zich opgeven via mail: mmeulenkamp@ziggo.nl of telefonisch 06-15311390.