Overslaan en naar de inhoud gaan

Web in de Wijk reikt weer certificaten uit

Door op maandag, 2 april, 2012 - 15:49

Tekst Web in de wijk

CURSUS - Dinsdag 20 maart jl. heeft in Het Dorpshuis Bijleveld te Wildervank, en woensdag 28 maart jl. in de Meridiaan te Veendam, weer een groep deelnemers aan de cursus "Kennismaken en omgaan met de computer" een certificaat gekregen. Deze cursus, die georganiseerd wordt door vrijwilligers van het project Web in de Wijk en ondersteund door Compaen, is een groot succes. Onderdelen die aan bod gekomen zijn: "hoe werkt een computer, programma's en vensters, hardware en software, tekstverwerken en bewerken, bibliotheken, mappen en bestanden, internet, e-mailen en een e-mailadres aanmaken".
Door deze cursus hebben de deelnemers inzicht gekregen in de werking en het gebruik van de computer.

In het tweede kwartaal wordt deze cursus opnieuw aangeboden op de locaties De Meridiaan in Veendam en in het Dorpshuis Bijleveld te Wildervank. Door de grote belangstelling, zijn deze alweer vol geboekt.

Vanaf september worden deze cursussen opnieuw gepland. Naast deze cursus worden er ook workshops Fotobewerken met Picasa en Veilig PC-gebruik aangeboden. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij; Jantina Hoving, tel.: 06-50291195/0598-620829 of e-mailadres:
webindewijkveendam@hotmail.nl

Naast de cursus organiseert Web in de Wijk elke vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur Inloopochtenden op de locatie De Meridiaan in Veendam. Iedereen die kennis wil maken met de computer of een vraag heeft waar hulp bij nodig is, kan hier binnenlopen.