Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op maandag, 2 april, 2012 - 11:12

ZAALVOETBAL - Sportplein werd kampioen in de derdeklasse. De hoofdklasse is bijna uitgespeeld en daar wordt zoals het nu lijkt de wedstrijd MLS -Ucarcars, die de beslissing moet brengen op 23 april. Ucarcars won met 6-3 van J. Kuiper.

In de overgangsklasse won Visser van Sandra's hairstudio met 9-2en Hateboer maakte weer vijf goals. Clias van der Laan won van degradant QB Onderdelenshop met 8-1. Glasgarage 1-Van Ringh G/S werd 7-2 en daardoor blijft plek twee nog steeds spannend. T.O.S. dat zonder wissels aantrad won met gemak van een zwak spelend J. Meijer met 7-0.

In de eersteklasse gaat het kampioenschap nog tussen Party Palace Rumors, Sport-Inn en Topwark. PPR won van de Ontmoeting met 16-2, door ondermeer 5 doelpunten van Kryzi en vier goals van Olijve. Sport-Inn won met 10-3 van NVL, waar doelman Overdijk een grotere nederlaag voorkwam met een paar geweldige reddingen. Boomkwekerij Bijmolt gaf de Beste Hypotheek voetballes door met 10-2 te winnen. In een spannende en leuke partij won Horripilante van Euromail met 6-5.

Woensdag valt waarschijnlijk in de tweedeklasse de beslissing. Want dan spelen Draaier schilders en PPR 2 tegen elkaar. Draaier won met 10-4 van Prins Elektro en als ze woensdag winnen zijn ze kampioen. Rainbow Events won met 8-1 van FCTitanium waar Stabler 4 maal scoorde. Onderin deed Avebe goede zaken tegen degradatie door te winnen van Smurfit/Kappa met 8-4.

In de derdeklasse werd Sportplein dus kampioen door met 6-4 te winnen van Glasgarage2. Het was een spannende wedstrijd voor een volle tribune en een goed leidende scheidsrechter. Team 49'ers speelden twee keer en verloor maandag op het nippertje van Van Ringh en vrijdag werd verloren van Klusfabriek met 7-2. Van Beusekom scoorde maandag 4 maal en vrijdag weer 2 maal. Buurke verloor met 6-3 van Vireau Bloemen dat in de tweede helft het verschil maakte. Schuur G/V won ook weer eens en wel van Warmteservice met 5-2. ZTK Kolham won van v/d. Veen Kantoormeubelen met 6-4 en staat nu tweede.

Komende weken zullen ook de andere kampioenen bekend zijn en dat telt ook voor de degradanten. De teams kunnen zich ook opgeven voor beachvoetbal dat vanaf half mei tot eind juni dat wordt gespeeld achter de Wildervanckhal.

Opgave kan via de mail bij Aeilt Hassing. Het geheel zal worden afgesloten met een bbq en ieder team kan meedoen en het zal ongeveer per team tussen de 25 en 40 euro gaan kosten.