Overslaan en naar de inhoud gaan

20 jaar Kapsalon Marcel in Veendam

Door op maandag, 2 april, 2012 - 07:25

JUBILEUM - Al 54 jaar kunnen de mensen aan de Middenweg in Veendam al terecht voor het knippen van hun haar. De kapsalon waar eerst de heer Stel schaar en scheermes hanteerde werd in 1992 overgenomen door Marcel Veen. Het was 34 jaar een herenkapsalon van kapper Stel en heet nu al weer 20 jaar Kapsalon Marcel, een dames- en heren kapsalon voor de beste knip- en kleurtechnieken en uiteraard de nieuwste trends! De kapsalon is 1 van de langst bestaande kapsalons uit de regio.

Kapsalon Marcel heeft een stormachtige groei doorgemaakt. Het team van Kapsalon Marcel is zeer actief in het kappersvak, altijd op zoek naar nieuwe trends en ideeën. Begonnen als eenmanszaak is de kapsalon uitgegroeid tot een salon waar negen gediplomeerde haarstylisten werkzaam zijn met de nodige ervaring in het kappersvak. Het succes van de salon heeft alles te maken met vakkennis en persoonlijke aandacht voor de klant. En natuurlijk de service, want u hoeft voor het knippen geen afspraak te maken!

"In de loop der jaren is er heel wat veranderd", vertelt eigenaar Marcel Veen. We, mijn vrouw Sandra en ik, hebben drie jaar geleden onze activiteiten uitgebreid met een tweede kapsalon in Winkelcentrum Autorama te Veendam. Verder zijn we een aantrekkelijke service gestart voor mensen die slecht ter been zijn of om andere redenen niet naar de zaak kunnen komen. Wij halen en brengen mensen uit de regio Muntendam/Veendam tegen een geringe vergoeding. Ook hebben we een Thuis Knip Service, voor 20 euro kan men thuis geknipt worden. En wat dacht u van de social media tegenwoordig. We zijn te volgen op twitter. Hier veil ik regelmatig behandelingen. Ook hairextensions zijn niet meer uit het modebeeld weg te denken. Droomt u ook van een mooi bos lang haar? Laat het niet bij een droom blijven.. wij geven u graag een vrijblijvend persoonlijk advies! In april is het groot feest bij ons. We willen dit samen vieren met onze klanten. Er is popcorn voor de kinderen en voor alle klanten is er een leuk presentje t.w.v. 4,95! maar.... op=op. En natuurlijk zijn er allerlei andere leuke acties". 

Tijdens de openingstijden kunt u zo binnenlopen, u hoeft geen afspraak te maken! Het team van Kapsalon Marcel hoopt u graag te ontmoeten in één van de kapsalons ...de verse koffie met cup-cakes staan klaar...!