Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor het CDA is er meer dan Veendam-Wildervank

Door op zaterdag, 31 maart, 2012 - 11:15

Tekst CDA

CDA - Op 11 april aanstaande organiseert de CDA afdeling Veendam-Wildervank een openbare jaarvergadering. Onderwerp van gesprek is het werk van de Verenigde Naties en de sociale media. Kortom de buitenwereld a la minuut in onze huiskamers.

In onze gemeente zijn de gemoederen druk doende met fietspadverlegging, zondag openstelling van winkels en het plaatsen van windmolens. Op zich niet onbelangrijk, maar zijn niet te vergelijken met met problemen in Afrika, Azië en Zuid Amerika. Daar gaat het over het recht van leven, oorlog, vluchtelingen en tekorten aan voedsel. Het redden van levens is dagelijkse zorg. De Verenigde Naties is een democratische organisatie die wereldwijd probeert die problemen op te lossen of te verlichten. 193 onafhankelijke landen zijn lid van de Verenigde Naties.

Aira IJzenbrand, WP leerlinge, presenteert in de jaarvergadering een inleiding over de Verenigde Naties. Met deze toespraak heeft ze een reis naar Canada en de Verenigde Staten gewonnen.
Ronald Knegt, verenigingsconsulent van het CDA provincie Groningen spreekt over sociale media en inspiratie. Het gebeuren in de grote wereld is direct op de telefoon of zichtbaar in onze huiskamers.
Daarna discussiëren we samen over de vraagstukken. Iedereen is welkom op 11 april, vanaf 20:30 in Concordia (zaal PKN kerk), Raadhuisstraat 8 te Wildervank.