Overslaan en naar de inhoud gaan

Profcontract voor spelers SC Veendam

Door op vrijdag, 30 maart, 2012 - 11:30

Tekst Jacob Kuipers

VOETBAL - Afgelopen maandag hebben de SC Veendam-spelers Johnatan Opoku, Ferhat Görgülü en Jelle Wagenaar een nieuw contract ondertekend. Deze spelers hadden een amateurovereenkomst en mede door hun prestatieniveau (ze kwamen dit seizoen meer dan tien duels in actie) werd dit gehonoreerd tot een profcontract.

Na de ondertekening waren er ruim ruim 230 gasten aanwezig tijdens een buffet annex sponsorbijeenkomst in het Gjaltema-stadion.

Aansluitend hield algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen een toespraak en onderhield de gasten op aangename wijze met de ene anekdote na de andere. De SportClub Veendam onderhoudt nauwe banden met FC Groningen. 

Na de toespraak ondertekenden vertegenwoordigers van 11 amateurclubs uit de regio maandagavond het amateurconvenant dat SC Veendam enige tijd geleden lanceerde. Voor de clubs die hun handtekening hebben gezet liggen er allerlei voordeeltjes in het verschiet. Op deze manier wil SC Veendam de band met de clubs in Oost-Groningen en Noord-Drenthe verstevigen. 

De clubs die ondertekenden zijn FVV, HS'88, v.v. Annen, BBC, Hoogkerk, HSC, Onstwedder Boys, Harkstede, Veelerveen, Boerakker en MOVV.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum