Overslaan en naar de inhoud gaan

Benefietduel SC Veendam tegen een selectievan Curacao/Fundashion Bicentini

Door op woensdag, 28 maart, 2012 - 08:37

VOETBAL - SportClub Veendam speelt volgende week dinsdag (3 april, aanvang 19.30 uur) een benefietwedstrijd tegen een selectie van Curacao/Fundashion Bicentini. De opbrengst van het duel gaat naar dit goede doel. Alle bezoekers wordt een entreebedrag gevraagd van 5 euro.

Spelers die in actie komen voor dit team zijn onder andere Angelo Cijntje (ditmaal verzorger wegens zijn knieblessure) Patrick van Aanholt, Angelo Zimmerman, Anton Jongsma, Christy Bonivacia, Nuelson Wau en Benjamin Martha.

De Fundashon Bicentini is een stichting die zich op CuraƧao en in Nederland inzet om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen. Deze stichting wil dit gaan realiseren door de aanleg van een Bicentini sportplaza, en het organiseren van sport- en bewegingsactiviteiten in georganiseerd verband. De focus ligt hierbij op kansarme en bijzondere kinderen.

Onlangs speelde SC Veendam al een benefietduel tegen een combinatieteam van AWC uit Wijchen en Curacao/Fundashion Bicentini.

Dinsdag 3 april dus, aanvang 19.30 uur. Entree: 5 euro (hoofdtribune met toegang tot businessruimte).