Overslaan en naar de inhoud gaan

Spelers van de SC Veendam present op Open Dag Tennisclub Veendam

Door op dinsdag, 27 maart, 2012 - 09:39


Archief foto

OPEN DAG - Zaterdag 31 maart a.s. opent de Tennisclub Veendam weer de deuren van het clubgebouw en kan weer worden begonnen aan het het "buiten-seizoen". Traditiegetrouw gaat dit gepaard met de Open Dag. Evenals de voorgaande edities maakt ook nu weer het Kampioenschap der Veenkolonien onderdeel uit van het programma.

De TC Veendam heeft voor dit kampioenschap een acht sportverenigingen uitgenodigd om de rackets te kruisen. Ook de SC Veendam zal act de presence geven op de Open Dag van de TC Veendam. De spelers Lars Lambooy en Leonard Nienhuis zullen de profclub van de Veenkolonien vertegenwoordigen.

Naast de SC Veendam zullen de onderstaande verenigingen aanwezig zijn:
- TIOLO, Meeden
- Tennisclub Muntendam
- Tennisclub Veendam
- Daring
- The Blokes
- Veendam 1894
- SC Veendam

Voor het Kampioenschap der Veenkolonien zullen de diverse spelers worden gemengd. De laatste wedstrijd zullen de afgevaardigde spelers van elke vereniging samen als team op de baan komen. De wedstrijden duren 30 minuten. Aanvang 13.00 uur.

De befaamde 'wissellijst`is op dit moment in handen van de SC Veendam. Het vorig jaar namen Lars Lambooy en Sander Rozema de trofee over van TIOLO (Tennisclub Meeden)

Bent u ook benieuwd of de SC Veendam dit kampioenschap weer weet te winnen, kom dan gerust lang op het tenniscomplex van de TC Veendam.