Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op maandag, 26 maart, 2012 - 08:54

ZAALVOETBAL - In de overgangsklasse is Visser chauffeurs kampioen geworden en zal volgend seizoen een aanwinst zijn voor de hoofdklasse. In de hoofdklasse gaat de strijd nog tussen MLS en Ucarcars. MLS won van Grandcafe Rembrandt met 6-3 en heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Ucarcars. Beide teams hebben nu 31 punten. Kuiper won met 10-0 van Xelvin, waar de oude Swarts het goede voorbeeld gaf aan de jonkies.

Tis Smid won met 5-3 van TTK. Hoewel de kampioen van de overgangsklasse bekend is, is de tweede plaats nog spannend. Sandra's Hairstudio won in een spannende wedstrijd van Glasgarage met 6-4 en Bareveld kon geen team vormen en verloor reglementair met 5-0 van T.O.S. In een mooie wedstrijd speelden HLB Nannen en Stucadoors. bedrijf Meijer gelijk met 3-3 en Nieborg scoorde namens HLB Nannen het mooiste doelpunt.

Clias van der Laan kreeg voetballes van Visser Chauffeurs waar Hateboer weer schitterde met een paar geweldige doelpunten. Zelfs de spelers van Clias hadden dit nog niet eerder meegemaakt in hun voelballeven.

De eerste klasse is waarschijnlijk spannend tot de laatste wedstrijd. De eerste drie ploegen staan dicht bij elkaar. Waarvan Sport-Inn de beste papieren heeft. Topwark won van Horripilante met 4-1 en blijft samen met Party Palace Rumors in de nek hijgen van Sport-Inn. Bijmolt Boomkwekerij won van NVL met 5-2 en ook Beste Hypotheek won met 5-2 van Broekema. Euromail won met 3-1 van DWS van der. Kooi.

BMC verloor in de tweedeklasse van Grandcafe Rembrandt 2 met 5-4 en Hepro kreeg wederom dik klop, nu van FC. Titanium: 15-2. Party Palace Rumors 2 won met 3-1 van Rainbow Events en blijft nog een beetje in de buurt van Draaier Schilders.

De derdeklasse is bijna beslist. Sportplein won met 16-0 van team 49 er en staat 12 punten voor op Glasgarage 2 dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld. Van Ringh G/S won van Schuur met 4-0. Van der Veen Kantoormeubelen won met 3-1 van Buurke bestrating. Twee wedstrijden werden niet gespeeld en dus verloren Smurfit/Kappa en Warmte service reglementair met 5-0 van respectievelijk van Prins Elektro (tweede klasse) en ZTK Kolham (derde klasse).