Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe mee aan een panelgesprek voor de gemeente Veendam!

Door op vrijdag, 23 maart, 2012 - 17:23

GESPREK - Op dinsdag 10 april 2012 van 19:30 tot 21:00 uur organiseert de gemeente Veendam een panelgesprek voor 12 deelnemers. Alle inwoners, jong of oud, man of vrouw, van Veendam tussen de 14 en 100 jaar kunnen zich aanmelden. De gemeente Veendam wil weten hoe zij de informatievoorziening aan en de communicatie met burgers verder kan verbeteren.

De gemeente Veendam wil inzicht krijgen in hoe de informatievoorziening door de gemeente wordt ervaren. Met informatievoorziening wordt de informatie over de wettelijke publicaties, bestuurlijke informatie, beleidszaken, producten en diensten vanuit de gemeente bedoeld. Om hier meer inzichten in te krijgen, wordt er een panelgesprek georganiseerd. Tijdens het panelgesprek wordt er aan de hand van vragen een discussie gevoerd over de informatievoorziening van de gemeente Veendam, onder leiding van een gespreksleider. Het panelgesprek bestaat uit maximaal 12 deelnemers en wordt gehouden op dinsdag 10 april van 19:30 tot 21:00 uur. Het panelgesprek vindt plaats op het gemeentehuis. Er zal een loting plaatsvinden als er meer dan 12 aanmeldingen zijn.

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar communicatie@veendam.nl. Vermeld hierbij uw naam, leeftijd en woonplaats of meld u aan via www.veendam.nl.