Overslaan en naar de inhoud gaan

1,- euro kaarten voor maandag 26 maart:SC Veendam - MVV Maastricht

Door op donderdag, 22 maart, 2012 - 10:18

Tekst Veendam Fanatics

VOETBAL - Niet alleen SC Veendam verkoopt 1,- euro kaarten voor het duel aanstaande maandag tegen MVV Maastricht. Ook wij, Veendam Fanatics, verkopen weer 1,- euro kaarten met natuurlijk vele mogelijkheden! 

Bericht onder de drie strepen komt vanaf onze website: www.veendamfanatics.nl.

Aanstaande maandag speelt SC Veendam een thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht. De wedstrijd komt live op televisie bij Eredivisie Live, maar een echte fan zit natuurlijk liever in het stadion. Waar men de lichtmasten van ver ziet branden, eenmaal in het stadion het gras ruikt en waar spelers jullie horen aanmoedigen. Maar ook spelen de spelers van SC Veendam liever voor volle tribunes, en dat is logisch. Hoe meer publiek aan de Langeleegte, des te meer inspiratie het geeft om een puike prestatie te leveren.

Om zelf een steentje bij te dragen aan het laten volstromen van ons stadion is de selectie vrijdag en zaterdag in touw om zelf toegangskaartjes aan de man/vrouw te brengen. Maar niet alleen spelers en technische staf zullen kaarten verkopen, want ook wij verkopen weer goedkope kaarten voor het duel van aanstaande maandag.

U kunt voor slechts 1,- euro een heerlijk avondje Langeleegte beleven. U hoeft daarvoor alleen maar een e-mail te sturen naar het onderstaand adres. U hebt dan de mogelijkheid (als u in de gemeente Veendam woont) om kaarten bij u huis te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om de kaarten die u bij ons besteld maandagavond om 19:30 uur, een half uur voor de wedstrijd, op te halen voor het hoofdgebouw van het stadion in Veendam. Uiteraard moet u bij de e-mail u adres gegevens geven, een telefoonnummer en hoeveel kaarten u wil hebben.

Contact e-mail:
danoon@veendamfanatics.nl

Zoals gezegd zullen ook de spelers, technische staf en medewerkers van de club kaarten verkopen. Dit doen zij bij Albert Heijn Autorama in Veendam. In groepjes zijn ze vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig in de vestiging van Albert Heijn in winkelcentrum Autorama in Veendam. Iedereen die zich meldt in de speciale stand van SC Veendam (kun je niet missen!) kan daar ter plekke een kaartje bemachtigen. Kortom, SC Veendam biedt u voor een symbolisch bedrag een avondje voetbal aan de Langeleegte aan. Welke speler wanneer aanwezig is? Zie onderstaand schema. Want wanneer u met uw favoriet op de foto wilt of een handtekening wil scoren, dan weet u wanneer u zich moet melden.

Vrijdag:
Vrijdag 10.00 - 12.00 uur: Niek Loohuis, Alex Marrello, Romann Dan, Kaye Coppoolse en Rico Wolven.

Vrijdag 12.00 - 16.00 uur: Danny Menting, Petrit Hoxhaj, Lars Lambooij, Pepijn Kluin en trainer Gert Heerkes.

Vrijdag 14.00 - 16.00 uur: Haaye Feenstra, Leonard Nienhuis, Ben Meedendorp, Jelle Wagenaar en assistent-trainer Jouke Faber.

Vrijdag 16.00 - 18.00 uur: Panagiotis Rampavilas, Michael Vakalopoulos, Johnatan Opoku, Lars Hutten, Mitch Apau en assistent-trainer Gerard Wiekens.

Zaterdag:
Zaterdag 10.00-13.00 uur: Angelo Cijntje, Alair Cruz Vicente, Ferhat Görgülü, Sander Rozema en teammanager Harm Hensens.

Zaterdag: 13.00-16.00 uur: medewerkers van de administratie.

Met andere woorden, vrijdag en zaterdag allemaal naar Albert Heijn Autorama of kaarten bestellen via Veendam Fanatics en aanstaande maandag met z'n allen naar de Langeleegte!