Overslaan en naar de inhoud gaan

Open dagen Tennisclub Veendam

Door op vrijdag, 23 maart, 2012 - 07:14

Tekst Tennisclub Veendam

TENNIS - 31 maart en 1 april: Open Dagen Tennisclub Veendam - Zonder jou is er geen bal aan!

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan!' vinden voor de tweede keer de Open Tennisdagen plaats in heel Nederland. Ook TC Veendam stelt zijn banen weer beschikbaar om niet-tennissers kennis te laten maken met deze mooie sport.

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april organiseert TC Veendam de jaarlijkse Open Dagen. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud en op het tenniscomplex is een informatiestand ingericht, waar u terecht kunt met al uw vragen. De zaterdagmiddag geven clubtrainers Michael Woldhuis en Bert Gunther gratis tennislessen voor alle belangstellenden. Hiernaast ontvangen nieuwe leden een blik tennisballen!

Tijdens de Open Dag wordt een aantal duels uitgevochten met omliggende sportverenigingenBestuursleden spelen verschillende wedstrijden tegen elkaar.Kom dus langs om jouw vereniging of jouw sport aan te moedigen. Dit alles in het teken van de ‘Strijd der Veenkoloniën'.

De Open Tennisdagen zijn vooral bedoeld om een grote groep mensen op een originele manier kennis te laten maken met het spel. Dus wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan? Kom dan op 31 maart en 1 april naar TC Veendam en neem al je niet-tennissende familieleden, kennissen, vrienden en buren mee. Wie zich aanmeldt maakt bovendien kans op prachtige prijzen, waaronder een tennisclinic met Raemon Sluiter.


Programma 31 maart

  • 13.00u Aanvang Open Dag en Strijd der Veenkoloniën
  • 13.30-14.30u Gratis tennislessen voor kids van 4 tot 12 jaar
  • 14.30-16.00u Gratis tennislessen voor 12+ en volwassenen
  • 16.00u-... Vrij tennissen

Programma 1 april

  • 10.00-18.00u Vrij gebruik van het tennispark voor leden en niet-leden
    Kom samen met je familie/kennissen/collega's/vrienden een balletje slaan
  • 14.00-16.00u ‘Zonder buurtjes is er geen bal aan'
    Kom met je buurtjes meedoen aan een tennistoernooi