Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam 1894 (zat) hard onderuit tegen De Pelikanen

Door op maandag, 19 maart, 2012 - 14:02

VOETBAL - Veendam 1894 heeft afgelopen zaterdag een pijnlijke 5-1 nederlaag geleden bij De Pelikanen. Hiermee revancheerde de ploeg uit Appingedam zich voor de forse 7-1 nederlaag eerder dit seizoen in Veendam.

Door deze verliespartij is de door blessures en schorsingen geplaagde equipe van trainer/coach Harrie Hulsing afgezakt naar een plek in de middenmoot. Op de 5-1 nederlaag veel uiteindelijk weinig af te dingen, al kwam Veendam 1894 in een povere 1e helft niet echt in de problemen. Met een beetje geluk had Harrie Hulsing jr. zijn elftal zelfs op voorsprong zetten, maar de betrouwbare doelman van De Pelikanen redde bekwaam.Uit één van de eerste gevaarlijke momenten voor het Veendammer doel was het wel direct raak: 1-0.

Na de pauze probeerde Veendam 1894 het nog wel maar de echte overtuiging ontbrak om De Pelikanen pijn te doen. De thuisploeg was simpelweg scherper wat uiteindelijk resulteerde in deze grote uitslag. Het is te hopen voor de geelzwarten dat de ziekenboeg de komende periode een beetje leegstroomt en het goede voetbal van het begin van de competitie terugkeert. Te beginnen volgende week met de thuiswedstrijd tegen Poolster.