Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatiemarkt Reggefiber trok 200 bezoekers

Door op zaterdag, 17 maart, 2012 - 20:45

INSCHRIJFDAG - Vandaag heeft Reggefiber een inschrijfdag gehouden op het Museumplein in Veendam. Er was een informatiemarkt waar men zich kon laten informeren door de serviceproviders, die hun glasvezeldiensten aanbieden over het netwerk van Reggefiber.

Het geheel was gezellig ingericht. De catering was aanwezig en een poffertjeskraam ontbrak niet. Voor de kinderen was er een draaimolen en een springkussen. Een echte blikvanger was een replica van een Formule 1 wagen, waarin kinderen en ook volwassenen zich konden laten fotograferen. Zangeres Jody Berghuis was aanwezig. Ze heeft een Voice. Er werd om 12.00 uur en om 14.00 uur een optreden gegeven van een uur.

Vanwege de aanvankelijke verwachting van het minder mooie weer was de toeloop wat laat op gang gekomen. Er was toch wel wat belangstelling voor de informatie, aldus een woordvoerder. Naar schatting zijn er zeker 200 mensen geweest. Maar over het aantal inschrijvingen van vanmiddag kon door de aanwezige medewerker, die er voor KPN stond, geen mededelingen worden gedaan.

Ook was niet iedereen van Reggefiber meer in de winkel aanwezig in het laatste uur. Door Reggefiber wordt aan het eind van de oogstfase op 25 maart het totaal van de inschrijvingen bekend gemaakt.